Deleviden om deleøkonomi

cookwithalocal50 danske Airbnb-værter får 1. juni opgradering for at være endnu bedre værter for udenlandske turister, der foretrækker at leve som de lokale og opleve Danmark i øjenhøjde.

Airbnb, VisitDenmark og Cook With a Local arrangerer eventet for værterne, der får lejlighed til at møde flere, som har dele-tilbud til turisterne.  Samtidig får de et lynkursus i, hvad de skal være særligt opmærksomme på, når de lejer ud til tyskere, kinesere eller franskmænd.

”I København er det f.eks. muligt at røre i gryderne og spise med ved middagsbordet hjemme hos danskerne.  Det ved de færreste turister, og derfor vil det være en stor hjælp, hvis deres Airbnb værter kan fortælle dem det”, siger Anja Hartung Sfyrla, der er chef for branding i VisitDenmark.

Arrangementet er tænkt som et event med udveksling af viden og anbefalinger. Airbnb-værterne ved, hvad deres gæster spørger efter og det er nyttig viden for alle spillerne i turismens deleøkonomi. Tilsvarende kan VisitDenmark tegne profiler på turisterne fra Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Italien, Frankrig, UK, USA og Kina, baseret på analyser af turisternes grunde til at rejse til Danmark.

Deltagerne i dele-eventen er 50 Airbnb-værter, VisitDenmark, Cook with a Local, Snappcar, Boatflex, Lakrids by Johan Bülow, A.C. Perch , Nørrebro Bryghus og Restaurant Ravelinen.