Delta Air Lines fly til CPH nødlandet

Ifølge pressechef i Københavns Lufthavn, Søren Hedegaard Nielsen, er flyet aflyst og landet på amerikansk jord på grund af tekniske problemer. Her ud over har lufthavnen endnu ikke nye oplysninger, skriver bt.dk.

bt.dk kan berette, at det var flyets navigationssystem, der holdt op med at fungere lige efter starten. Flyet fik besked på at lande i Boston, men på grund af de store mængder brændstof ombord, valgte man at omdirigere det til den større JFK ved New York.

En af de flere danske passagerer ombord på flyet, Anette Kjærgaard, fortæller, at passagererne var ret rystede efter begivenheden, som blandt andet betød, at flyet måtte cirkle rundt for at brænde brændstof af i over fire timer, inden det nødlandede omgivet af brandbiler og ambulancer.

Passagererne er indlogeret på hoteller og må vente et døgn på næste Delta-afgang til København.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.