Delta indrømmer stop på København

Forleden indkaldte Delta Air Lines til pressemøde i København med salgsdirektør for Skandinavien Bob Hannah i spidsen. Det var allerede dengang besluttet at stoppe ruterne til København og Stockholm fra New York, og det vidste de fleste. Alene af den grund, at det var oplyst til international presse, at en række ruter over Atlanten ville blive lukket, og meddelelsen skulle komme op til Memorial Day (i dag).

Det må næsten være som at være statsminister og vide, at man vil udskrive valget dagen efter, og alligevel tale om hvor godt det går, og at fremtiden tegner lovende som det er nu.

I går måtte så Deltas kommunikationsbureau ud med det triste budskab. Igen, igen lukker Delta Air Lines for en rute til København. Det er sket flere gange tidligere. Nu bliver sidste afgang 12. september fra København til New York, mens sidste afgang til Atlanta, hvor Delta tidligere har fløjet om vinteren, allerede er 30. august.

Der er næppe tvivl om det glæder konkurrenterne, SAS og Continental, på samme direkte rute, mens det er et minus for Københavns Lufthavns anstrengelser for at få mere oversøiske trafik.

 

Skrevet af redaktionen