Den danske mødebranche kårede sine bedste

De 125 deltagere ved MPI’s festaften anno 2013, formand Henrik Dyhr står yderst til højre – foto: Anders Dyre.

De danske medlemmer af Meetings Professionals International (MPI) kårede torsdag mødebranchens bedste ved Danish MPI Awards 2013. Festaftenen blev for fjerde år i træk holdt på 5-stjernede Hilton Copenhagen Airport og havde i år 125 tilmeldte.

Ved det store awardshow hædredes de, der i den danske mødebranche har gjort en særlig indsats i 2012. Bag prisuddelingen står den danske afdeling af MPI, verdens største MICE-forening for dem, der arbejder med møder, konferencer, kurser og events.

”Møder, messer og kongresser skabte alene i 2010 37.900 arbejdspladser på verdensplan – og i Danmark en omsætning på 20,8 milliarder kroner. Derfor er det vigtigt, at branchen hylder sine bedste og sætter fokus på de mange aktører, der hver dag arbejder hårdt for at gøre Danmark til en attraktiv destination for møder og konferencer,” sagde marketingchef Janne Grønkjær Henriksen fra VisitDenmark, der varetager sekretariatsfunktionen for MPI Danmark.

Priserne ved Danish MPI Awards 2013 gik til:

Årets Mødeplanlægger – Margit Glintborg, Grundfos. Prisen gives til en person eller funktion, der har skabt merværdi som mødeplanlægger via definerede målsætninger, nytænkning og brug af evaluering.

Margit Glintborg får prisen for sit arbejde med møder og konferencer i Grundfos, samt sin store velvillighed for at dele viden og erfaring med både leverandører og andre mødeplanlæggere.

Årets Bureau – BDP – Your Best Destination Partner. Prisen gives til et bureau, som udvikler løsninger, der skaber merværdi. BDP får prisen for sin strategi om, at alle medarbejdere skal lære Meetovation-principperne i deres løsninger. Bureauets villighed til at udvikle innovative og nytænkende ideer gør det til en foregangsfigur inden for mødedesign.

Årets Innovator – Eventually. Prisen gives til person eller virksomhed, der har skabt fornyelse med succesfuldt resultat og derved inspireret andre i mødeindustrien.

Årets Venue – IDA Mødecenter. Prisen gives til mødested, der har bidraget i planlægningen/udviklingen af arrangement og har medvirket til dets succes. IDA Mødecenter får prisen fordi medarbejderne altid er servicemindede, hurtige, venlige og gode til at følge op på arrangementer.

Årets MPI medlem – Trine Steffensen, prisen gives til et medlem, der har været særligt aktiv og lavet ekstraordinær indsats for MPI Denmark i det forløbne år. Trine Steffensen får prisen for sit store engagement i MPI’s bestyrelse Hendes positive energi smitter af på alle omkring hende.

Årets Ærespris – Lars Blicher-Hansen, valgt af MPI juryen for en person, der har ydet en særlig fornem indsats for den danske mødeindustri. Lars Blicher-Hansen er en af medstifterne af MPI Denmark, og har siden 1975 været en del af den danske og internationale mødebranche. Han har en stor viden og ekspertise som han gerne deler ud af ud fra et sandt engagement og en stor professionalisme. Samtidig forstår han at udvikle nye idéer, som er med til at fremme den danske mødebranche.

MPI – Meeting Professionals International – med hovedsæde i Dallas er den største organisation for mødebranchen. MPI har ca. 24.000 medlemmer på verdensplan, organiseret i 71 nationale eller lokale ’chapters’. Der er ca. 180 medlemmer i det danske chapter. MPI tilbyder uddannelse, netværk og videnformidling gennem kommunikation og afholdelse af arrangementer – såvel i Danmark som internationalt. Læs mere på www.mpidenmark.dk