Den Gamle By får flere penge

Blandt hovedformålene med den ekstra bevilling er gennemførelse af Den gamle Bys projekt ’Den moderne By’, hvor det er hensigten at vise et bykvarter under industialiseringen. Projektet har ligget klar siden 2002, og nu kommer der endelig penge på kontoen, så man kan komme i gang med gennemførelsen, skriver jp.dk.

 

Det betyder, at det århusianske museum får knap 20% af de 75 millioner kroner, som regeringen ekstraordinært satser på kulturen de kommende fire år.

 

Ud over pengene til Den gamle By-projektet er der afsat 30 millioner til at styrke dansk design, 30 millioner ekstra til Kunstrådet og Statens Kunstfond til litteratur og et øremærket beløb på 2,7 millioner, der skal bruges til digitalisering af Grundtvigs forfatterskab.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.