Derfor er Danmark dejligst – ifølge danskerne

Det, der ifølge flertallet af danskerne gør Danmark et besøg værd, er den smukke og varierede natur. En undersøgelse, foretaget af boligportalen HomeAway, viser, at 65% af danskerne fremhæver vores natur over for besøgende i Danmark. 

Steder som de vindblæste klitter ved Vesterhavet eller de stejle kridtskrænter ved det turkisblå hav ved Møns Klint er noget af det, som danskerne helst vil vise frem til folk, der besøger Danmark.

’’Danmark er et lille land. Men alligevel er det et utroligt varieret landskab, man møder. Det udnytter danskerne selv ofte, når de kører fra den ene ende af landet for at leje sig ind i en feriebolig for en stund tæt på noget helt andet end det, deres egen region har at byde på,’’ mener Aye Helsig, regionschef for HomeAway i Centraleuropa.

Når vi skal pege på yderligere ting, som gør Danmark værd at besøge, så fremhæver 32% vores unikke (og verdenskendte) arkitektur, mens 26% mener, at de mange musikfestivaler er noget, der skal opleves. Det specielle danske køkken bakkes ligeledes op af 26%, mens 18% lægger størst vægt på den danske åbenhed over for fremmede.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.