Det ta’r hotelgæster med hjem

Det har fået tgt.dk til at se nærmere på hvad, det er, der har størst interesse. Ud over de lækre, bløde badekåber på værelset kan både Horesta og Danske Kroer og Hoteller nikke genkendende til problemet, selv om man ikke har nogen direkte opgørelse – men det har man andre steder.

 

Ifølge DinSide.no er det næsten 25%, der har ekstra med hjem i kufferten og tyvenes kreativitet er stor. Et norsk hotel har oplevet at få stjålet guldfisk fra akvariet i receptionen, og selv dynerne er populære. I USA fortæller brancheorganisationen American Hotel & Lodging Association at de amerikanske hoteller hvert år mister værdier for USD 100 mio. Her er det mest populære vaskeklude, i hvert fald hos Holiday Inn, som hvert år mister omkring 100.000.

 

I Storbritannien viser en undersøgelse blandt 1.000 hoteller i magasinet Caterer and Hotelkeeper at håndklæderne er den mest populære souvenir, fulgt af badekåberne. Men  også toiletruller og hotelværelsets elpærer figurerer højt på listen. Nogle er forsvundet med toiletsæder og -børster. En enkelt hotelejer har fået stjålet sin hund, en anden et dørhængsel, mens en tredje hotel havde mistet en dørspion fra et hotelværelse.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.