Deutsche Bahn udvider aktiviteten

Et af det tyske jernbaneselskabs ICE3 tog har været på demonstrationstur til Londons St Pancras station og her blev det nævnt, at DB endvidere vil satse på ruter til London fra Bruxelles, Köln og Rotterdam.

Forudsætningen for at kunne gennemføre udvidelserne til London er, at Deutsche Bahn opnår sikkerhedsgodkendelse fra tunnelens sikkerhedsmyndigheder, hvilket DB er sikker på vil ske inden åbningen af de nye togforbindelser.

Indtil videre er Eurostar det eneste togselskab, der benytter tunnelen, men ifølge selskabet ’Eurotunnel’, som står for driften, er kapaciteten kun udnyttet halvt.

Den høje hastighed, de tyske tog benytter, gør, at turen fra London til Amsterdam kan køres på fire timer, mens turen til Frankfurt vil vare fem.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.