Overskud på 8 mio. i Nyhavn Rejser

Nyhavn Rejser kom i 2006 ud med et overskud på otte mio. kr. før skat.
Omsætningen er hemmelig, men selskabet havde 12.500 pax.
“Det gik godt i 2006, og det vil også gå godt i 2007. Vi er nu 53 medarbejdere. I 2006 ansatte vi i gennemsnit to nye medarbejdere om måneden,” siger Henrik Fuglsang, direktør og medejer af Nyhavn Rejser til Stand By.
“Der har altid gået rygter i branchen om, at I havde nogle glimrende
produkter, men ikke var i stand til at tjene penge?”
“Vi har ikke noget imod at være undertippede. Jeg ved godt der er de rygter. Men vi lever af publikum og ikke af hvad branchen og kollegaerne. Vi startede i 1988 og havde de første år underskud fordi vi investerede i brochurer, IT, marketing o.s.v. I 2002 havde vi et stort underskud på to mio. kr. på grund af Sars. Men ud af de 19 år vi har eksisteret, vil jeg tro vi har haft overskud 12 – 13 år. Vi har USA som det største enkelte rejseområde, men ellers fire nogenlunde lige store områder, USA, Indiske Ocean, Fjerne Østen og Australien – New Zealand.”
“Vil I købe nye bureauer eller sælges?”
“Vi kan klare den vækst vi skal have med organisk vækst, så vi vil ikke købe noget. Alting har selvfølgelig en pris, men der har ikke været nogle tilbud eller samtaler, så det ligger ikke i kortene, at vi skal sælges,” siger Henrik Fuglsang.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.