DFDS forventer travl vinterferie

TURISME: Rederiet forudser, at det allerede næste uge har udsolgt på afgangene fra København til Oslo under skolernes vinterferie. I øvrigt satte DFDS sidste år ny passagerrekord på sin hovedrute mellem de to byer.

”Vi har fået mere plads på vogndækket ved at ’flytte’ lidt rundt på vores containerfragt, så der er mere plads til bilerne i højsæsonen. I dette års vintersæson forventer vi ca. ti pct. flere rejsende end sidste år.”

Det siger DFDS landechef for Danmark og Sverige, Kevin Helsinghof, til standby.dk og tilføjer, at rederiets største passagerrute, København-Oslo, sidste år fik to pct. flere rejsende og endte på 767.000, hvilket var ny rekord.

”Inden for den næste uges tid forventer vi at have udsolgt i vinterferien. Vi kan allerede nu se, at januar bliver mindst 35 pct. bedre end samme måned sidste år og februar er oppe med 15 pct. i forhold til samme tid sidste år,” siger Kevin Helsinghof. For årets første kvartal forventer DFDS en fremgang i passagertallet på 11 pct. sammenlignet med sidste år.

I øvrigt optages TV2 Zulu Awards på DFDS Pearl Seaways den 2. februar. Skibet bliver i Københavns Havn til midnat. Programmet sendes 5. februar.