DFDS huser Zulu Awards

Ruben Søltoft er konferencier ved TV 2 Zulu Awards, der sendes 5. februar på Zulu.

CRUISE: Den 2. februar optages TV2 Zulu Awards på DFDS Pearl Seaways. Skibet bliver i Københavns Havn til midnat. Næste morgen har rederiet ”tømmermændsbrunch”. Programmet sendes 5. februar.

TV2s 2017 Zulu Awards overtager 2. september Pearl Seaways fra København til Oslo.

”Der bliver to scener, bl.a. på bildækket. I alt kommer der 2.000 gæster,” siger landechef for DFDS i Danmark, Kevin Helsinghof, til standby.dk

DFDS fik ordren efter TV2 og dets produktionsselskab kontaktede DFDS for en ”uforpligtende kop kaffe,” vi er stolte over at håndtere Zulu Awards, siger Kevin Helsinghof.

Der uddeles 12 Zulu-awards, skriver TV2 i pudsig pressemeddelelse: ”Vi på Zulu har total optur over at holde Zulu Awards på Oslobåden. Nu skal vi lige have styr på styrbord (til højre, red) og bagbord, men når vi har det, så bliver Zulu Awards forhåbentlig alt det, man elsker showet for – brækket i tusind stykker og fordelt rundt på skibet. Det er et kæmpe eksperiment, som vi glæder os helt sygt meget til,” lyder det fra TV2 Zulu-redaktør, Asger Schønheyder.

Suspekt, Gulddreng, Medina og mange flere går ombord på Oslobåden, hvor konferencier er Ruben Søltoft. Han siger: ”Mine ører er ved at falde af (!),” i pressemeddelelse fra TV2.

Zulu Awards hylder dem, der i det forgangne år har gjort sig fortjent til en Zulu-statuette. Der er 12 kategorier og de nominerede offentliggøres fra i dag, tirsdag, på zuluawards.dk

Samlet havde DFDS, Nordeuropas største rederi indenfor gods- og passagertransport, i år seks mio. passagerer på sine mange ruter – hvor ruten mellem København og Oslo er den største med ca. 750.000 om året.