DFDS julede med storkunder

Berit Hjorth Rasmussen, adm. direktør for Norsk Rejsebureau, og DFDS’ landechef i Danmark og Sverige, Kevin Helsinghof, ved sammenkomsten i går på Crown Seaways i Københavns Havn.

TURISME: Over 200 vigtige forretningsforbindelser var i går til julekomsammen hos DFDS på Crown Seaways i Københavns Havn. I dag har DFDS i god stil atter inviteret 350 hjemløse til julehygge.

”Sejlturen med DFDS mellem København og Oslo er meget mere end en transport, det er en oplevelse og starten eller slutningen på vinterferien.”

Det sagde ejer og adm. direktør for danske Norsk Rejsebureau, Berit Hjorth Rasmussen, i går til standby.dk ved rederiets årlige julesammenkomst for sine vigtigste samarbejdspartnere. Norsk Rejsebureau er DFDS største danske leverandør af passagerer.

Norsk Rejsebureau har ca. 10.000 årlige kunder, hvoraf omkring halvdelen, navnlig i vinterhalvåret, sejler til og fra Norge.

Norsk Rejsebureaus erfaring med Norge stammer tilbage til 1909, hvor det blev grundlagt. I dag ejes Norsk Rejsebureau af Berit Hjorth Rasmussen, tredje generation i firmaet.

Omvendt har DFDS i år 150 jubilæum, understregede værterne i går, DFDS’ landechef for Danmark og Sverige, Kevin Helsinghof, samt færøske Hancy Anna Djurhuus, chef for rederiets salg til kunder uden for Skandinavien.

Hancy Anna Djurhuus kunne bl.a. fortælle de indbudte gæster, at rederiet i år har set vækst på hovedruten mellem København og Oslo på 30 pct. fra Sydkorea og 15 pct. flere gæster fra Japan – på øv-siden var der færre kinesiske rejsende.

Kevin Helsinghof afslørede, at Pearl Seaways den 2. februar bliver scenen for TV2s Zulu Awards. Han glædede sig også over, at det danske marked i år er vokset otte pct.

Samlet havde DFDS, Nordeuropas største rederi indenfor gods- og passagertransport, i år seks mio. passagerer på sine mange ruter – hvor ruten mellem København og Oslo er den største med ca. 750.000 om året.

I dag har DFDS indbudt 350 hjemløse i København til at komme til julehygge på Pearl Seaways, skibet der også sejler mellem København og Oslo.