Direkte fra CPH til Icehotel

Icehotel introducerer en pakkerejse fra København til Icehotel i Jukkasjärvi  ved Kiruna i Nordsverige.

Rejsetiden er to timer og 25 minutter med direkte SAS-fly fra København til Kiruna, hvor Icehotel tager imod i nærliggende Jukkasjärvi blot et kvarters kørsel fra lufthavnen.

Pakkerejserne omfatter kombinationer af flyvning, overnatning, snescooterkørsel, hundeslædeture og vejledning i bygning af isskulpturer. Hertil kommer, at forudsigelserne om muligt Nordlys i år er særdeles positive.

Pakkerejserne er arrangeret i samarvejde med Lapland Nonstop, en bred sammenslutning af turismeaktiviteter i det nordligste Sverige.

Flyvningerne til Kiruna Airport er planlagt i perioden fra 20. december til 28. april med flyvninger torsdage og søndage.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.