Direkte til Maldiverne med Primo Tours

holiday-island_1846I starten af 2015 vil Primo Tours halvere rejsetiden til Maldiverne med et JetTime charterfly direkte fra Billund Lufthavn.

Maldiverne i Det indiske Ocean er med sine mange, små øer, sit hvide sand og lyseblå vand et tropisk paradis for turister fra hele verden. Men en transporttid på 20-28 timer fra Danmark har afholdt mange fra at besøge øerne.

”Vi tilbyder fra årsskiftet en halvering af transporttiden i forhold til, hvad der tidligere har været vilkårene. Det betyder samtidig også lavere priser”, siger direktør Bjarke Hansen, Primo Tours.

”Vi har som det hidtil eneste charterselskab i verden været så heldige at få mulighed for at lave en aftale med en større, privatejet lufthavn på Maldiverne. Det betyder, at vi kan tilbyde at flyve direkte fra Billund til Maldiverne, hvor man tidligere skulle over København og mellemlande i Dubai, inden man kom til Male lufthavn, hvor man så typisk skulle med en vandflyver til den ø, hvor ens ferieresort ligger. Det betyder en rejsetid på op til 28 timer, hvor vores rejsetid vil ligge på 11-12 timer”.

Primo Tours byder gæsterne på to alternativer. Det ene på samme ø, som lufthavnen, hvor man lander, og det andet ca. fem minutters sejlads fra lufthavnen.

Primo Tours starter flyvningerne i starten af januar 2015, og prisniveauet vil ligge fra i underkanten af 10.000 kroner og opefter.

Der flyves med en af JetTimes Boeing 737-700 direkte til Gan International Airport med et tekniskstop i Dubai på ca. 45 minutter. Man forbliver i flyet imens. Total flyvetid ca. 11,5 timer til Maldiverne og ca. 12,5 timer hjem til Danmark.