Direkte til Maldiverne med Primo Tours

holiday-island_1846I starten af 2015 vil Primo Tours halvere rejsetiden til Maldiverne med et JetTime charterfly direkte fra Billund Lufthavn.

Maldiverne i Det indiske Ocean er med sine mange, små øer, sit hvide sand og lyseblå vand et tropisk paradis for turister fra hele verden. Men en transporttid på 20-28 timer fra Danmark har afholdt mange fra at besøge øerne.

”Vi tilbyder fra årsskiftet en halvering af transporttiden i forhold til, hvad der tidligere har været vilkårene. Det betyder samtidig også lavere priser”, siger direktør Bjarke Hansen, Primo Tours.

”Vi har som det hidtil eneste charterselskab i verden været så heldige at få mulighed for at lave en aftale med en større, privatejet lufthavn på Maldiverne. Det betyder, at vi kan tilbyde at flyve direkte fra Billund til Maldiverne, hvor man tidligere skulle over København og mellemlande i Dubai, inden man kom til Male lufthavn, hvor man så typisk skulle med en vandflyver til den ø, hvor ens ferieresort ligger. Det betyder en rejsetid på op til 28 timer, hvor vores rejsetid vil ligge på 11-12 timer”.

Primo Tours byder gæsterne på to alternativer. Det ene på samme ø, som lufthavnen, hvor man lander, og det andet ca. fem minutters sejlads fra lufthavnen.

Primo Tours starter flyvningerne i starten af januar 2015, og prisniveauet vil ligge fra i underkanten af 10.000 kroner og opefter.

Der flyves med en af JetTimes Boeing 737-700 direkte til Gan International Airport med et tekniskstop i Dubai på ca. 45 minutter. Man forbliver i flyet imens. Total flyvetid ca. 11,5 timer til Maldiverne og ca. 12,5 timer hjem til Danmark.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.