Direktør stopper i Aller Leisure

Ved præsentationen af Allers indtog i rejsebranchen i 2013 ses bestyrelsesformand Jesper Ulsø, til venstre, med Rikki Sølling, direktør for Aller Leisure.

Rikki Sølling fratræder som direktør for Aller Leisure og som adm. direktør for Nyhavn Rejser A/S. De to poster overtages indtil videre af bestyrelsesformanden.

Rikki Sølling er blevet enig med Aller Media om at fratræde sine poster i koncernen. Baggrunden er personlige forhold, og bestyrelsesformand for Aller Leisure og direktør i Aller Media A/S, Jesper Ulsø, overtager midlertidigt Rikki Søllings ansvarsområder.

”Vores rejseforretning er en stærk organisation med dygtige ledere samt kompetente og erfarne medarbejdere. Det sikrer, at vi kan fortsætte den gode udvikling. Derfor er det både strategisk og operationelt business as usual,” siger Jesper Ulsø.

Aller Leisure købte i januar 2017 charterbureauet Beach Tours af NG Travel Group for også at kunne tilbyde charterrejser.

Aller Leisure blev etableret i 2013 med købet af Nyhavn Rejser. I 2014 og 2015 udvidede man med køb af Nilles Rejser og Kulturrejser Europa og i 2016 med Activ Travel og Activ Aller.