Direktørrokade hos DSB

dsb_ic4_tog_orange_togplan_rejse_tilbud_broDirektøren fra DSB Vedligehold A/S Steen Schougaard Christensen stopper ’efter gensidig aftale’. Han har stået i spidsen for DSB Vedligehold, der har haft ansvaret for IC4-togene.

Han kom til DSB i 2012 kort tid efter daværende adm. direktør Jesper T. Lok tiltrådte. De havde en fælles fortid hos A.P. Møller – Mærsk, hvor Steen Schougaard Christensen havde lederstillinger på Lindøværftet, som han var med til at lukke.

Han kom til DSB som personaledirektør, men blev i april 2013 direktør for DSB Vedligehold, da de hidtidige IC4-chef Frank Olesen forlod selskabet.

DSB Vedligehold sammenlægges med forretningsområdet ’Operation’, som har Anders Egehus som chef. Han bliver chef for den sammenlagte driftsorganisation.

”Det er min vurdering, at tiden er den rette til at integrere de to organisationer i én for at skabe enkelthed og fokusering i den måde, vi organiserer dette helt centrale område i DSB på”, siger den nye adm. direktør Flemming Jensen.

DSB opretter også en enhed for strategi og togmateriel, som får Jürgen Müller som direktør. Han kom til DSB 1. oktober fra konsulentvirksomheden McKinsey og får ansvar for selskabets kommende indkøb af el-tog, skriver finans.dk.

DSBs jurachef Mette Rosholm overtager direktionsansvaret for DSBs personale, som midlertidigt har ligget hos kommerciel direktør Sussanne Mørch Koch.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.