Direktørskifte hos DTF Travel

Den hidtidige direktør for et af Danmarks største kør-selv-bureauer, DTF Travel, Henrik Jørgensen, forlod rejsebureauet i november for at gå ind i lokalpolitik. Nu har svenskejede DTF sat en dansk duo i den daglige ledelse.

DTF Travel blev i 2011 overtaget af Stena Line Travel Group, hvis direktør, Jari Virtanen, også er adm. direktør for DTF Travel. Den danske direktør har siden Stenas overtagelse af rejsebureaugruppen været Henrik Jørgensen. Men han stoppede i november, angiveligt fordi han søger at blive borgmester i Hjørring ved kommunalvalget til efteråret.

DTF er en forkortelse for Dansk Total Ferie. I går meddelte DTF Travel, at man har en ny dansk ledelse på plads. Tidligere direktør Henrik Jørgensen er afløst af Thomas Christiansen, bureauets marketingchef siden december 2011, og Mathias Gravesen, der har været bureauchef for søsterselskabet Best Travel siden august 2011.

Ligeledes har ejerne gennemført en omfattende omorganisering af DTF Travel, oplyses det. Totalt har Stena Line Travel Group 150 ansatte. Varemærkerne omfatter Sembo og flygbiljetter.se i Sverige, DTF Travel, Best Travel, nemrejse.dk og Sembo.dk i Danmark samt FeriDE i Tyskland.

I den nye organisation har Mathias Gravesen titel af Head of Sales Denmark og ansvar for alle salgsaktiviteter i Danmark, medens Thomas Christiansen som Head of Marketing Denmark skal varetage al markedsføring af de fire rejsebureauer i Danmark.