Disney Cruise får dansk repræsentation

Disney Cruise Line har fået øje på Skandinavien. I takt med der lige er kommet et helt nyt skib Disney Dream, og endnu et er på vej næste forår, skal den del af den store koncern også være mere markant på det skandinaviske marked, der hastigt vokser med krydstogter.

Danmark bliver det første land, der kommer til at markedsføre produktet. Det sker gennem krydstogtspecialisterne i Bella Vista Travel og How 2Cruise samt turoperatøren Profil Rejser.

Genneme flere måneder har det amerikanske selskab ført forhandlinger med BVTravel Groups indehaver Jesper Boas Smith, men først nu er den endelige aftale kommet i hus.

”Vi har store forventninger til Disney Cruise Line. Det bliver uden sammenligning det mest attraktive familieferie tilbud i Skandinavien. Hvem kender og elsker ikke de kendte Disney figurer og den kvalitet som Disney står for. Vi har stor respekt for opgaven og vil snarest gå i gang i hele Skandinavien, ” siger Jesper Boas Smith.

”Nej, jeg har aldrig selv sejlet med et Disney-skib. Det nærmeste var, da jeg sidste sommer var om bord i København på Disney Magic. Når to af rederiets skibe kan komme helt i top blandt megaskibene i Conde Nast Traveller, behøver man ikke bedre anbefaling. Det er et fund for børnefamilier, ” siger han til takeoff. dk.

Disney Cruise sejler i sommer bl. a. i Caribien og Middelhavet

 

Skrevet af Ejvind Olesen