Dobbelt så mange bestiller sol til sommer

Bravo Tours oplever lige nu en fordobling i salget for det kommende års charterrejser sammenlignet med samme tid sidste år.

Sommeren kom aldrig rigtig til Danmark i år, og det får danskerne til tasterne. Bravo Tours har sammenlignet salget for det kommende år med sidste år på samme tid, og de taler sig helt klare sprog: Dobbelt så mange danskere har allerede booket ferie.

Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours, mener det skyldes flere ting: ”En ting er selvfølgelig vejret. Det er jo flere år siden, vi har haft en rigtig god sommer herhjemme – og særligt i år gik mange forgæves, da de skulle bestille ferie. Nu er danskerne kort sagt trætte af at holde ferie i regnvejr”.

”Og så er det min klare overbevisning, at danskerne har fået tiltro til økonomien igen. Man kender og er sikker på sin økonomi, så nu tør man godt bestille ferien i god tid”.

Selskabets rejseambassadør Stig Elling fremhæver han endnu en grund: ”Danskerne bestiller igen i god tid, som de gjorde før finanskrisen – fordi de vil være sikre på, at de får det ønskede rejsemål og det rigtige hotel. De vil ikke nøjes med det, der er tilbage”.

Salget er markant foran i alle måneder, såvel for vinterens rejser i januar, februar og marts samt forårets og sommerens rejser helt hen mod oktober næste år.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.