Dobbelt så mange bestiller sol til sommer

Bravo Tours oplever lige nu en fordobling i salget for det kommende års charterrejser sammenlignet med samme tid sidste år.

Sommeren kom aldrig rigtig til Danmark i år, og det får danskerne til tasterne. Bravo Tours har sammenlignet salget for det kommende år med sidste år på samme tid, og de taler sig helt klare sprog: Dobbelt så mange danskere har allerede booket ferie.

Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours, mener det skyldes flere ting: ”En ting er selvfølgelig vejret. Det er jo flere år siden, vi har haft en rigtig god sommer herhjemme – og særligt i år gik mange forgæves, da de skulle bestille ferie. Nu er danskerne kort sagt trætte af at holde ferie i regnvejr”.

”Og så er det min klare overbevisning, at danskerne har fået tiltro til økonomien igen. Man kender og er sikker på sin økonomi, så nu tør man godt bestille ferien i god tid”.

Selskabets rejseambassadør Stig Elling fremhæver han endnu en grund: ”Danskerne bestiller igen i god tid, som de gjorde før finanskrisen – fordi de vil være sikre på, at de får det ønskede rejsemål og det rigtige hotel. De vil ikke nøjes med det, der er tilbage”.

Salget er markant foran i alle måneder, såvel for vinterens rejser i januar, februar og marts samt forårets og sommerens rejser helt hen mod oktober næste år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.