Dobbelt så mange bestiller sol til sommer

Bravo Tours oplever lige nu en fordobling i salget for det kommende års charterrejser sammenlignet med samme tid sidste år.

Sommeren kom aldrig rigtig til Danmark i år, og det får danskerne til tasterne. Bravo Tours har sammenlignet salget for det kommende år med sidste år på samme tid, og de taler sig helt klare sprog: Dobbelt så mange danskere har allerede booket ferie.

Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours, mener det skyldes flere ting: ”En ting er selvfølgelig vejret. Det er jo flere år siden, vi har haft en rigtig god sommer herhjemme – og særligt i år gik mange forgæves, da de skulle bestille ferie. Nu er danskerne kort sagt trætte af at holde ferie i regnvejr”.

”Og så er det min klare overbevisning, at danskerne har fået tiltro til økonomien igen. Man kender og er sikker på sin økonomi, så nu tør man godt bestille ferien i god tid”.

Selskabets rejseambassadør Stig Elling fremhæver han endnu en grund: ”Danskerne bestiller igen i god tid, som de gjorde før finanskrisen – fordi de vil være sikre på, at de får det ønskede rejsemål og det rigtige hotel. De vil ikke nøjes med det, der er tilbage”.

Salget er markant foran i alle måneder, såvel for vinterens rejser i januar, februar og marts samt forårets og sommerens rejser helt hen mod oktober næste år.