Dødsfald

Arkivfoto fra 2009 af Finn Koch..

NEKROLOG: I en alder af blot 47 år døde danske Finn Koch sidste uge i sin hjemby, Berlin. Han var tidligere salgschef i daværende Øster Lindet Rejser – og havde siden 2009 været salgsdirektør i et incomingbureau med base i Berlin.

”Finn var et unikt menneske i rejsebranchen og meget kendt blandt os, der arbejder med rejser i Nordeuropa. Finn var en af dygtigste danske producenter, når det handlede om rejser i Nordeuropa. Hans død er et tab for den danske rejsebranche. Finn var en god kollega, som man altid kunne stole på, og hans hjælpsomhed kendte ingen grænser.”

Det siger adm. direktør for danske Vitus Rejser, Heidi Maak, i sine mindeord til standby.dk om Finn Koch, der af endnu ikke oplyste årsager døde sidste uge i Berlin, hvor han boede.

Heidi Maak har på Finn Kochs Facebook-side skrevet denne hilsen til Finn Kochs familie: ”Kære Finns familie. Vi er rigtig mange i rejsebranchen, som er i chok over Finns pludselige død. Finn har været en unik kollega til mange af os igennem mange år. Hans hjælpsomhed, væsen og altid gode og positive indstilling til livet vil være dybt savnet. Jeg kommer til at savne Finn i mit daglige arbejde både som ven og kollega. Mange tanker til familien i denne svære tid.

R.I.P. min gode ven og kollega.”

Finn Koch var i mange år i daværende Øster Lindet Rejser, hvor han bl.a. stod for det sønderjyske rejsebureaus produktion og afvikling. Efter Øster Lindet Rejser krakkede i 2008, kom Finn Koch året efter til incomingbureauet SETT i Berlin som salgschef for Danmark, senere fik han titel af salgsdirektør. SETT er en forkortelse for Sport & Events, Tours & Travel.

Det vides endnu ikke hvornår eller hvorfra Finn Koch bisættes eller begraves.