Christian Torp, direktør for og ejer af Peacock Travel, er død i en alder af blot 59 år. Privatfoto.

Dødsfald i den danske rejsebranche

I en alder af blot 59 år døde rejsebureaudirektør Christian Torp fra Peacock Travel i Hellerup tirsdag morgen i denne uge. Han bisættes fra Lyngby Kirke fredag den 1. februar klokken 11.

Her fortæller Christian Torps nærmeste familie, hustruen gennem 27 år, Estelle, samt børnene Sarah og Daniel om Christian Torp under overskriften:

En ener har forladt os!

Klik for stort format. Christian Torp bisættes fredag den 1. februar klokken 11 fra Lyngby Kirke. Privatfoto.

Christian Torp, direktør og medejer i Exclusive Travel Collection og leder af Peacock Travel sov stille ind tirsdag morgen, som følge af komplikationer i forbindelse med den kræftsygdom, der blev opdaget i forsommeren sidste år.

Christian Torp, kaffehandlerens søn fra Lemvig, kom til København i starten af 1980’erne, hvor han mødte Estelle, der skulle blive hans partner i livet.

Sammen stiftede de i 1995 Discovery Travel, hvor Christian fra starten var sleeping partner med Estelle Jordan Torp.

Christian var strategen og Estelle den erfarne rejsespecialist og sammen har de skabt en af Danmarks mest eksklusive rejsekoncerner med bureauerne Discovery Travel, Peacock Travel & Tech2Tech.

Christian gik selv all-in i branchen, da han og Estelle i 2011 købte Peacock Travel for at gøre det til en del af koncernen.

Christian var kendt som en farverig og handlingsfast chef og samhandelspartner – og mange har nydt hans gode humør og kreative kapacitet, også når han eksempelvis har været arrangør og rejsefører for FCK’s ture til kampe i udlandet, senest i oktober sidste år, hvor turen gik til Skt. Petersborg.

Christian efterlader sig udover sine medarbejdere i bureauerne, Estelle og deres to voksne børn, Daniel og Sarah.

Christian Torp Bisættes fra Lyngby Kirke fredag d. 1. februar klokken 11.

Æret være hans minde!