Pia Nørrehvede, kendt fra Profil Rejser, Albatros Travel og bestyrelsen i PATA Danmark, døde onsdag af en kræftsygdom. Privatfoto.

Dødsfald i den danske rejsebranche

I en alder af blot 60 år døde Pia Nørrehvedde, kendt fra sine 30 år i Profil Rejser og senest Albatros Travel, onsdag efter kort kamp mod kræften. Hun bisættes fredag den 10. maj.

Pia Nørrehvedde bisættes på fredag, den 10 maj, klokken 13, fra Simon Peters Kirke på hjørnet af Kastrupvej og Wibrandtsvej. Der vil bagefter være en sammenkomst i Sundby Sejlklub på Amager Strandvej.

Pia Nørrehvedde stammede fra Fyn og nåede blandt andet 30 år i Profil Rejser og var siden 2014 hos Albatros Travel. Privatfoto.

”Onsdag den 1. maj kl. 12:30 sov verdens smukkeste og dejligste mor ind. Hun kæmpede en hård kamp imod kræft siden december. Som desværre tog alt for hårdt på hende. Hun sov roligt ind – med min far ved sin side. Jeg elsker dig af hele mit hjerte, mor, og jeg ved at du er et smukt sted uden smerter nu.”

Det skrev Pia Nørrehvedes søn i går på sin mors Facebook-side og tilføjede:

”Min mor var venner med personer fra hele verdenen, efter et liv fyldt med rejser jorden rundt. Jeg ved, at det her kommer til at gøre ondt for mange mennesker i rigtig lang tid

Til alle der kunne være interesseret i at deltage i begravelsen, så melder enten min far eller jeg ud med nærmere information.

Hvil i fred, mutti. Jeg elsker dig.”

Mindeord fra Team Albatros
Kollegerne fra Albatros Travel har sendt disse mindeord om deres kollega Pia Nørrehvedde:

Rejsebranchen har mistet en ildsjæl

Pia Nørrehvedde kom fra Fyn, og det skjulte hun ikke. Der var til tider et par lange vokaler som på syngende fynsk røbede hendes hjemstavn, og de som har arbejdet med Pia kan ikke være i tvivl.

Pia Nørrehvedde fejrede nemlig hvert år Brunsvigerens Dag, den 11. oktober, hvor hjemmebagt brunsviger er blevet serveret til mange kollegers fornøjelse gennem årene.

Pia blev uddannet materialist hos Matas, men skiftede til glæde for mange til rejsebranchen – og en forårsdag i 1984 kom Pia til Profil Rejser, og der blev hun trofast på sin stol i over 30 år og var til sidst manager for groups og incentives.

Fra efteråret 2014 fik Albatros Travel glæde og fornøjelse af Pias viden om grupperejser, og udover at få en professionel og dygtig medarbejder, så kom Pia med så meget mere.

Hun har altid positiv og lattermild, en klippe for de andre og yngre i afdelingen, der næsten så Pia som en moderfigur.

En medarbejder der aldrig sagde nej, og som målrettet løste alle de knuder som flybranchen nu engang kunne lægge i vejen – det være sig flystrejker, en vulkan på Island eller en indstillet flyserie.

Så gik Pia i gang og viklede alle de små knuder op, og hun rejste sig ikke før det hele var på plads, og altid med plads til et smil.

Pia Nørrehvedde kommer til at blive savnet, ikke blot arbejdsmæssigt men i ligeså høj grad som en fantastisk kollega der lyste op i dagligdagen.

Pias mange år i rejsebranchen betød også, at hendes berøringsflade var enorm, og ikke mindst hendes indsats i bestyrelsen hos PATA Danmark har gjort en forskel for mange kolleger i branchen.

Når tiden var til det, nød Pia rejser til fjerne rejsemål, middage i gode venners lag, samt lange gåture på Amager Fælled med Bertha – hendes 12 år gamle beagle.

Pia sov efter et kort alvorligt sygdomsforløb stille ind onsdag den 1. maj 2019.

Pia efterlader sig sin mand Bent, og deres søn Mikkel.

Æret være Pias minde

Team Albatros.

Mindeord fra PATA Danmark
Næstformand i PATA Danmark og en nær veninde gennem mange år, June Nielsen, har sendt disse mindeord om Pia Nørrehvedde.

”Pia var altid positiv, glad, smilende – selv til sidst, da jeg besøgte hende for omkring 10 dage siden på Sankt Lukas Stiftelsen,” siger June Nielsen, der her skriver mindeord om Pia Nørrehvedde:

”PATA Danmark mistede onsdag en af vores store profiler, Pia Nørrehvedde, som tabte kampen til kræften.

Pia har i mange år været en stor del af PATA Danmarks bestyrelse, altid i godt humør og løftet mange vigtige opgaver med et fantastisk drive og gå-på mod. Vi skal heller ikke glemme de mange sommer-hygge bestyrelsesmøder hos Pia og Bent i haven på Amager, som i mange år var en afholdt tradition i bestyrelsen. Vores tanker i denne svære tid er hos Pias familie.”