Dramatisk generalforsamling hos Star Tour-ejer

For den norske tankskibsmilliardær John Frederiksen, som ejer 18 pct. af TUI, blev afvist af aktionærerne, da han foreslog at formanden Jürgen Krumnow og bestyrelsesmedlemmet Abel Matutes Juan, skulle udskiftes med to kandidater foreslået af Fredriksen, Den norske skibsreder mener at bestyrelsen og den daglige ledelse mangler en strategi for fremtiden, og den ofte foretager sig handlinger, der er uigennemsigtige. Selskabets næststørste aktionær er den russiske milliardær, Alexei Mordashov. Han råder over 15 pct. af stemmerne. Og han valgte at støtte den nuværende ledelse. I en såkaldt trading-update til børserne, fortæller TUI blandt andet at de nordiske bookinger i løbet af de seneste otte uger i forhold til samme periode sidste år ligger en pct. lavere, men at bookingerne på nuværende tidspunkt er 16 pct. under samme tidspunkt sidste år.

Skrevet af Klaus Givskov

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.