Dramatisk generalforsamling hos Star Tour-ejer

For den norske tankskibsmilliardær John Frederiksen, som ejer 18 pct. af TUI, blev afvist af aktionærerne, da han foreslog at formanden Jürgen Krumnow og bestyrelsesmedlemmet Abel Matutes Juan, skulle udskiftes med to kandidater foreslået af Fredriksen, Den norske skibsreder mener at bestyrelsen og den daglige ledelse mangler en strategi for fremtiden, og den ofte foretager sig handlinger, der er uigennemsigtige. Selskabets næststørste aktionær er den russiske milliardær, Alexei Mordashov. Han råder over 15 pct. af stemmerne. Og han valgte at støtte den nuværende ledelse. I en såkaldt trading-update til børserne, fortæller TUI blandt andet at de nordiske bookinger i løbet af de seneste otte uger i forhold til samme periode sidste år ligger en pct. lavere, men at bookingerne på nuværende tidspunkt er 16 pct. under samme tidspunkt sidste år.

Skrevet af Klaus Givskov

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.