Dropper ruter for at opnå alliance

Ifølge Daily Mail skulle køreplanen gå ud på, at British Airways og Iberia fusionerer, hvorefter det er hensigten at indgå et meget nært samarvejde med AA, skriver epn.dk.

 

Reduktionen i antallet af atlantflyvninger kan være den medicin, der skal til, for at overbevise de amerikanske konkurrencemyndigheder om, at et sådant samarbejde ikke vil medføre urimelig dominans på ruten. Ikke desto mindre skønnes det, at samarbejdet mellem de tre selskaber vil sikre en markedsandel på 62% over Atlanten.

 

Men British Airways må være indstillet på kamp til stregen fra andre flyselskaber, som ikke uden videre vil acceptere en så dominerende position på markedet og flere bebuder tilsvarende samarbejdsløsninger, hvis AA-BA konstellationen godkendes.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.