DSB-direktør tror fortsat på IC4

800px-Ic4_kh_2008_07_08Inden for de kommende måneder vil en ekstern undersøgelse fælde dom over de skandaleramte togs fremtid, men hos DSB Vedligehold tror direktør Steen Schougaard på togets fremtid.

”Indtil der ligger en rapport forudsætter vi, at togsættene skal fortsætte med at køre – også til det formål, de i sin tid blev købt ind til”

”Vi har sat store projekter i bero, mens vi afventer rapportens konklusioner, men vi fortsætter med vores tekniske viden i DSB Vedligehold med, at rapporten kommer frem til, at vi skal køre videre”.

Han har mandag måttet meddele, at DSB ikke når at få godkendelse til, at IC4 kan køre med den sædvanlige topfart på 180 kilometer i timen i efteråret. Det skyldes en betingelse i kørselstilladelsen, efter et tog kørte forbi et stopsignal på grund af blade på skinnerne, skriver avisen.dk.

”Trafikstyrelsen opstillede nogle krav, så vi har udført en række tests på glatte skinner. Kompleksiteten i forløbet har haft en størrelse, så vi simpelthen ikke er nået helt i mål”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.