DSB har solgt hovedkvarteret i Sølvgade

DSB_headquarters_1[1]Den store ejendom, Sølvgade 40, den tidligere Sølvgades Kaserne, har været til salg i mere end et år, og der har ifølge DSB været mange interesserede købere.

Den nye ejer bliver Ejendomsselskabet Norden, som i oktober afgav et bindende købstilbud på 280 millioner kroner, skriver business.dk.

Tilbuddet var gældende i ni måneder og trods flere forsøg på at opnå bedre bud, er det ikke lykkedes, hvorfor DSB accepterer købstilbuddet.

”Med det endelige salg har DSB nået endnu en milepæl i genopretningsplanen ’Sundt DSB’ og samtidig samlet de fleste administrative aktiviteter i det nye domicil, Telegade2 i Høje Taastrup”, siger økonomidirektør Jacob Kjær.

1200 administrative medarbejdere er under et tag i Høje Taastrup. Der er indgået lejeaftale med Ejendomsselskabet Norden for den 23.000 m2 store kontorejendom.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.