DSB hører på pendlerne om ID-kontrol

kastrup-id-kontroll-webb

Foto: News Øresund.

Den seneste tid har DSB og Skånetrafiken testet tre forskellige metoder til at forbedre ID-kontrollen på togstationen ved Københavns Lufthavn.

Nu hjælper Pendlerklubben Kystbanen DSB med at vurdere løsningerne på Facebookgruppen BroenLive.

”Vi har et fint samarbejde med DSB i forbindelse med ID-kontrollerne. I dialog med DSB har de lovet at videreformidle vores bedømmelse af, hvilken løsning vi foretrækker. Men vi ved også, at der er mange andre aspekter, som de skal tage hensyn til, og som vi pendlere ikke tænker på”, siger pendlerklubbens talsmand Michael Randropp.

Ifølge Skånetrafiken er målet med en ny løsning, at den kun skal anvende en perron, og at det da bliver muligt at genoptage ti minutters trafikken i myldretiderne og at få en mere stabil trafikløsning som reducerer antallet af forsinkelser. I midten af december sender DSB sin endelige vurdering af de tre modeller til det danske Transportministeriet med en anbefaling til den nye transportminister Ole Birk Olesen, skriver News Øresund.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.