DSB snyder app-kunderne

Ifølge 24timer kan kunderne ikke købe Orange-billetter på deres app og det betyder, at de bliver snydt for betydelige rabatter, skriver ekstrabladet.dk.

 

For eksempel koster rejsen fra Aarhus til København den 4. juli klokken 10 blot 149 kroner på DSBs website, som Orange-billet. I smartphone-app koster samme rejse 388 kroner, hvilket er 2,6 gange prisen på hjemmesiden.

 

Chefen for salgs- og informationskanaler i DSB, Anne Mette Koch, siger til 24timer, at køberne af Orange-billetter har en anden købsadfærd og søger i lang tid i forvejen på hjemmesiden. Desuden har DSB ikke fundet den rette måde at levere Orange-billetter på i en app. Hun kan ikke sige noget om, hvornår det vil ske og fastholder, at salgskanalen for Orange-billetter er hjemmesiden.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.