Medvært ved Danish Travel Awards, TV2-journalist Rasmus Tantholdt, overrækker prisen som bedste europæiske ruteflyselskab til KLM til landechef Anita Wagner Feddersen. Alle fotos: Michael Stub.

DTA-pris gav ”masser af god respons”

De 18 vindere af årets Danish Travel Awards har fået mange lykønskninger – også fra konkurrenter. Vinderne bruger prisen i deres markedsføring.

”Efter vi i starten af måneden vandt Danish Travel Award-prisen som bedste erhvervsrejsebureau har vi fået en masse god respons fra vores leverandører og kunder, det har været helt fantastisk,” siger ejer af og administrerende direktør for Mangaard Travel Group, Hans Mangaard, til STANDBY.dk

Klik for stort format. Hans Mangaard med en af sine nærmeste medarbejdere, Jennie Clinton, ved årets Danish Travel Awards.

Mangaard Travel Group har to gange tidligere været blandt de tre højest placerede ved Danish Travel Awards, men det blev i år første gang at bureauet kunne bringe prisen hjem til hovedkontoret ved Aarhus.

”Vi har selvfølgelig også gjort vores firmakunder opmærksom på, at vi vandt – og har også her fået mange positive reaktioner. Det er godt gået og velfortjent med det klap på skulderen,” lød nogle af tilbagemeldingerne, siger Hans Mangaard og fortsætter:

”Navnlig tilskriver jeg vores førsteplads ved DTA som noget mega godt for vores fantastiske personale, der får denne cadeau, fordi de er med til at løfte vores daglige opgaver.”

”Vi håber da også, at opmærksomheden omkring os i forbindelse med prisen vil være med til at tiltrække nye kunder – vi bruger i hvert fald prisen i vores markedsføring over hele landet om at vi er et alternativ til de store globale erhvervsrejsebureauer,” siger Hans Mangaard

”Åh, endelig”
Det var en meget glad landechef for Air France og KLM i Danmark, Anita Wagner Feddersen, der sammen med to af sine kolleger, Jens Vestergaard og Helle Jakobsen, gik på scenen i Cirkusbygningen for at modtage prisen til KLM som bedste europæiske ruteflyselskab.

Klik for stort format. Landechef for Air France KLM, Anita Wagner Feddersen, på scenen med medvært Rasmus Tantholdt og vicesalgschef Helle Jakobsen.

”Allerede på selve aftenen i Cirkusbygningen fik vi mange varme og positive reaktioner fra samarbejdspartnere blandt rejsebureauer og konkurrenter fra andre gode flyselskaber. Vi tænkte nok selv, “åh, endelig vinder vi” – og så var vi jo også glade for at være blandt de tre bedste i kategorien som bedste interkontinentale ruteflyselskab efter Emirates og Singapore Airlines,” siger Anita Wagner Feddersen og tilføjer:

”Vi er meget bevidste om, at det er de enkelte rejsende der stemte i vores kategori. Vi markerer os generelt meget kraftigt overfor rejsebranchen og har naturligvis sendt en stor tak til alle vore gode samarbejdspartnere. Men vi er ikke færdige med at spinne over at vi vandt prisen; den bliver bestemt en del af vores signatur de kommende måneder.”

KLM har i øvrigt netop i dag, mandag, meddelt, at flyselskabet fra næste års sommerprogram får sin 8. flyvning på hverdage mellem Amsterdam og Københavns Lufthavn.

DTA-prisen er med til at løfte os
”Om der har været positive reaktioner på at vi vandt som bedste hotel udenfor København? Det skal jeg lige love for,” siger direktør Peder J. Madsen for Hotel Koldingfjord, der blev årets vinder ved Danish Travel Awards i sin kategori, bedste hotel udenfor København.

Klik for stort format. Direktør for Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, på scenen ved Danish Travel Awards med medvært Natasja Crone – i baggrunden billedet fra tidligere USA-præsident Barack Obamas besøg i september på hotellet.

”Vi har fået masser af positive kommentarer og megen lokal presseomtale i blandt andet JydskeVestkysten og TV2 Syd,” siger Peder Madsen og fortsætter:

”Der er kommet mange lykønskninger fra personer vi kender her i lokalområdet og fra hotellets gæster. Det har virkelig givet genlyd – også her i huset, hvor medarbejderne rettede ryggen en ekstra gang i stolthed over prisen. Prisen forpligtiger os jo til at blive endnu bedre.”

Relaterede artikler:

De vandt Danish Travel Awards 2018

Se billederne fra Danish Travel Awards-showet

15 timer med Barack Obama på Koldingfjord