Dyrt at taste forkert på flybilletten

Det er vigtigt at sikre sig, at navnet på billetten stemmer helt overens med det, der står i ens pas (Foto: FDM travel)

Det er vigtigt at sikre sig, at navnet på billetten stemmer helt overens med det, der står i ens pas (Foto: FDM travel)

Det kan give store problemer ved check-in, hvis navnet på flybilletten ikke stemmer overens med det navn, der står i passet. Man risikerer at skulle købe ny billet, advarer FDM travel.

FDM travel oplever jævnligt, at rejsende ringer fra lufthavnen, fordi navnet, de har booket billetter i, ikke stemmer fuldt overens med navnet i passet.

”De fleste er meget omhyggelige med at udfylde oplysningerne i forbindelse med billetkøb. Men der kan snige sig fejl ind. Ser man fejlen i god tid, kan man ofte klare sig ud af det med et gebyr til flyselskabet. Men står man i lufthavnen, når problemet går op for en, kan man blive nødt til at købe ny billet,” siger salgs- og indkøbschef i FDM travel, Jesper Ewald.

Navneskift ved ægteskab kan volde problemer. Her er det altså det navn, der er anført i passet, man skal oplyse på billetten. FDM travel råd er altid, at man booker sine billetter med passet i hånden.

”Særligt ved oversøiske rejser er det vigtigt, og man må heller ikke udelade eventuelle mellemnavne. Skulle uheldet være ude, bør man henvende sig ved flyselskabets skranke i lufthavnen. Det er den hurtigste måde at blive hjulpet videre,” siger Jesper Ewald.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.