Dyrt at taste forkert på flybilletten

Det er vigtigt at sikre sig, at navnet på billetten stemmer helt overens med det, der står i ens pas (Foto: FDM travel)

Det er vigtigt at sikre sig, at navnet på billetten stemmer helt overens med det, der står i ens pas (Foto: FDM travel)

Det kan give store problemer ved check-in, hvis navnet på flybilletten ikke stemmer overens med det navn, der står i passet. Man risikerer at skulle købe ny billet, advarer FDM travel.

FDM travel oplever jævnligt, at rejsende ringer fra lufthavnen, fordi navnet, de har booket billetter i, ikke stemmer fuldt overens med navnet i passet.

”De fleste er meget omhyggelige med at udfylde oplysningerne i forbindelse med billetkøb. Men der kan snige sig fejl ind. Ser man fejlen i god tid, kan man ofte klare sig ud af det med et gebyr til flyselskabet. Men står man i lufthavnen, når problemet går op for en, kan man blive nødt til at købe ny billet,” siger salgs- og indkøbschef i FDM travel, Jesper Ewald.

Navneskift ved ægteskab kan volde problemer. Her er det altså det navn, der er anført i passet, man skal oplyse på billetten. FDM travel råd er altid, at man booker sine billetter med passet i hånden.

”Særligt ved oversøiske rejser er det vigtigt, og man må heller ikke udelade eventuelle mellemnavne. Skulle uheldet være ude, bør man henvende sig ved flyselskabets skranke i lufthavnen. Det er den hurtigste måde at blive hjulpet videre,” siger Jesper Ewald.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.