Lvov is in the air

Initiativet til den nye Cimber-rute kommer fra danske virksomheder i Ukraine som ønsker en direkte flyforbindelse mandag og fredag.

Rejsetiden med en direkte forbindelse fra Billund til Lvov kan nedbringes fra mere end 7 timer til 2 timer med Cimber Airs regionale jetfly.

Ruten etableres som ”Company Flight”, hvilket vil sige, at det er de deltagende virksomheder i ordningen, der via Cimber Airs får adgang til at reservere på ruten.Ruten etableres såfremt tilstrækkelig mange interessenter melder sig. Ca. 20 virksomheder har foreløbig vist interesse for Cimber Company Flight, og der satses på at kunne starte 31. oktober.”Vi vil knytte ukrainske og danske virksomheder sammen. Firmaerne køber forlods de billetter, de skal bruge, det samme kan interesserede rejsebureauer,” siger Cimbers salgsdirektør, Lone Koch (billedet), til Take Off og tilføjer:”Det kan være svært at få liv i ruter til sekundære destinationer – derfor vores nye initiativ, som vi håber kan bruges på andre destinationer med et differentieret rejsebehov.”Lvov er også er rig på turist og kultur muligheder, ligesom bjergene i Karpaterne byder på gode skisportsmuligheder. Så weekend-rejser kan også være en mulighed, såfremt der kan findes dygtige og initiativrige rejsearrangører.Viser det sig, at konceptet kan etableres, vil mange andre destinationer kunne beflyves efter samme princip.NY SALGSCHEF HOS CIMBER AIR

Cimber Air har fra 1. november i øvrigt ansat 35-årige Bjarne Rasmussen som salgschef. Han kommer fra en stilling som rutechef i Danish Air Transport og får hos Cimber det overordnede ansvar for salg.

Skrevet af