Øget satsning på russiske turister


Med en vækst på 27 pct. i antallet af russiske turister, der valgte at holde ferien i Danmark i 2006, ligger der et stort potentiale i at trække russiske turister til Danmark. Derfor har VisitDenmark åbnet en hjemmeside på russisk, der skal være en samlet platform for danske rejseudbydere, der arbejder på det russiske marked. Hjemmesiden skal gøre det nemmere for de russiske turister at læse om Danmark og booke et ophold i landet.

Thomas Kastrup, Marketing Manager for nye markeder i VisitDenmark, opfordrer endnu flere turismeaktører at vende blikket mod Rusland. ”Det russiske marked er i kraftig vækst, men der er kun få danske virksomheder, der er aktive på markedet. Det er en skam, for der er et stort potentiale for dansk turisme. Det bekræfter en undersøgelse, som VisitDenmark netop har fået gennemført blandt turoperatørerne.”

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.