SAS får ny kommunikationschef

Det bliver den 41-årige Anne Bove-Nielsen, som fremover skal stå med ansvaret for den videre udvikling af SAS Danmarks interne og eksterne kommunikation.

Anne Bove-Nielsen kommer fra en stilling som senior kommunikationsrådgiver i konsulentvirksomheden Jøp, Ove & Myrthu. Tidligere var hun kommunikationschef i Microsoft, med ansvar for kommunikationsstrategien i 23 lande.

”Vi har valgt Anne til at drive vores kommunikationsfunktion. Med sin brede erfaring skal hun være med til at videreudvikle den interne og eksterne kommunikation” siger selskabets adm. direktør, Susanne Larsen.

Anne Bove-Nielsen har i, ifølge en pressemeddelelse fra selskabet, i alt otte års journalistisk erfaring fra lederposter, bl.a. som redaktionschef på Børsens Nyhedsmagasin, redaktør for virksomhedsgruppen på dagbladet Børsen og som leder af kommunikationsområdet på P2-Musik i Danmarks Radio.

Anne Bove-Nielsen starter i SAS den 1. juli i år.

Skrevet af

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.