SAS får ny kommunikationschef

Det bliver den 41-årige Anne Bove-Nielsen, som fremover skal stå med ansvaret for den videre udvikling af SAS Danmarks interne og eksterne kommunikation.

Anne Bove-Nielsen kommer fra en stilling som senior kommunikationsrådgiver i konsulentvirksomheden Jøp, Ove & Myrthu. Tidligere var hun kommunikationschef i Microsoft, med ansvar for kommunikationsstrategien i 23 lande.

”Vi har valgt Anne til at drive vores kommunikationsfunktion. Med sin brede erfaring skal hun være med til at videreudvikle den interne og eksterne kommunikation” siger selskabets adm. direktør, Susanne Larsen.

Anne Bove-Nielsen har i, ifølge en pressemeddelelse fra selskabet, i alt otte års journalistisk erfaring fra lederposter, bl.a. som redaktionschef på Børsens Nyhedsmagasin, redaktør for virksomhedsgruppen på dagbladet Børsen og som leder af kommunikationsområdet på P2-Musik i Danmarks Radio.

Anne Bove-Nielsen starter i SAS den 1. juli i år.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.

Blackstone tæt på at overtage Legolande

Det britiske ventureselskab, Blackstone, er ifølge Wall Street Journal tæt på at få en købsaftale i stand om de fire Legoland-parker.