Krav til ferien er blevet større


Turisterne er blevet mere krævende, når det gælder kvalitet. Kodeordene er individualisme og mangfoldighed. Ifølge Peter Kvistgaard, ph.d. og turismeforsker ved Tourism Research Unit på Aalborg Universitet, søger forbrugerne i alle sammenhænge kvalitet, hvilket også betyder, at kravene til overnatning, bespisning og kulturoplevelser er blevet større. Han mener, at Danmark skal blive bedre til at sælge de forskellige turistmål ved at gøre værdierne, kulturen og historien i områderne mere synlige og sætte ferierne ind i en oplevelsessammenhæng. Det skriver Kristeligt Dagblad i dag.

John Hird, partner i kommunikationsvirksomheden Firstmove, mener ikke, at den danske turistindustri har tradition for, at tage gæsterne med på råd og lytte til deres behov. Derfor er der en skævvridning mellem udbyderens og feriegæstens opfattelse og forventning til kvalitet.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.