Dansk Supermarked skal sælge SAS-billetter

Der føres i øjeblikket intense forhandlinger mellem SAS og Dansk Supermarked, som kan ende med, at Bilka-, Føtex-, Netto-ejeren skal sælge flere tusinde flybilletter for det skandinaviske flyselskab. Netto har ved tidligere lejligheder allerede solgt billetter på ruten mellem København og Rønne for Danish Air Transport, og næste skridt kan altså blive en aftale med SAS.
Endnu er der intet konkret besluttet, som kan oplyses udadtil.
“Vi har ingen aktuelle planer om at handle med flybilletter. Når jeg siger aktuelle betyder det, at der ikke er flybilletter til salg om en uge, 14 dage eller en måned,” siger Henrik Libak, administrerende direktør for Føtex: Og fra informationskonsulent i SAS, Mikkel Nielsen lyder det: “vi kommer til at fortælle vidt og bredt om det, når vi er klar til det.” Han bekræfter ideen med salg gennem supermarkeder: “Vi er i gang med at finde en partner. Vi vil komme med noget, så vi kan distribuere vores produkter. Vi er ved at lave en aftale, som kan blive til noget næste år, og så kan vi også sige mere.”
(Børsen 02.12.2005)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.