Nyt ’Flight Training Center’ i Københavns Lufthavn

I august 2005 overtog tre private investorer det af staten tidligere drevne ”flight training center i København lufthavn. På 5 måneder har de nye ejere opbygget en stor kundekreds af luftfartsselskaber primært fra Europa, Afrika, og Mellem Østen. 

Investorerne har alle baggrund i luftfartsindustrien og vil skabe et moderne center for uddannelse af luftfarts personale, dvs. piloter og kabinepersonale til moderne flytyper. Det nye center opererer under navnet SimCenter Copenhagen.

Selskabets administrerende direktør og medejer, Allan Geert Nielsen har en fortid bl.a. som direktør i luftfartsselskabet Sterling. I selskabets bestyrelse indgår desuden Sterlings tidl. ejer og administrerede direktør, Lars O. Svenheim. 

SimCenter Copenhagen vil i modsætning til øvrige udbydere af simulator kapacitet i Europa, skabe et lavpriskoncept indenfor uddannelse af piloter og kabine personale. Dermed følges op på lavpris tendensen indenfor luftfart, hvor lavprisselskaberne dominerer. 

SimCenter Copenhagen foretager i 2006 markante investeringer, bl.a. i en ny Boeing B737 simulator. Boeing 737 opereres bl.a. af Sterling, Ryanair og SAS, og er det mest solgte fly fra Boeing fabrikkerne i Seattle. 

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.