Overtager Billund-Palanga rute fra 2. december

Air Lithuania måtte tidligere på måneden opgive at drive flyselskabet videre, og er nu gået konkurs. Ifølge direktør i DAT, Jesper Rungholm, er ruten mellem Billund og Palanga præget af en stabil belægning, som har været stigende gennem flere år: ”vores søsterselskab i Litauen DOT er klar til at starte og vil udvide programmet således at der i vinter flyves 4 gange ugentligt og til sommer forventer vi at kunne indsætte yderligere afgange”.

Der flyves fra Palanga/Klaipeda kl. 16.15 mandag, onsdag, fredag og søndag og retur fra Billund kl. 18.00 Flytypen er fortsat ATR 42 med plads til 46 passagerer og en flyvetid på 2 timer. Der flyves i codeshare mellem DAT og DOT og billetterne kan købes både på internet www.dat.dk fra i dag og i gennem sædvanlige distributionssystemer i begyndelsen af næste uge.

”Ruten fra Billund til Palanga/Klaipeda er uden sammenligning den hurtigste og billigste forbindelse til det vestlige Litauen, Letland og Kaliningrad fra Jylland” siger Jesper Rungholm .

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.