easyJet køber airberlins Tegel operationer

Der er tale om en handel til en værdi på 40 millioner Euro og aftalen omfatter omkring 25 leasede Airbus A320, samt en række start- og landingsslots i Tegel.

Ifølge det britiske lavprisselskab vil aftalen gøre det muligt for easyJet at videreføre rutenettets kortdistanceflyvninger i Tyskland og det øvrige Europa. Sammen med easyJet eksisterende ruter fra nabolufthavnen Berlin Schönefeld vil det gøre easyJet til det største flyselskab i Berlin.

easyJet har samtidig planer om at ansætte 1.000 tyske piloter og kabinepersonale, hvilket vil ske de kommende måneder. easyJet understreger, at personalet vil blive ansat på kontrakter, der lever op til tysk lovgivning og betingelserne i de eksisterende aftaler med airberlins personaleorganisationer.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.