easyJet køber airberlins Tegel operationer

Der er tale om en handel til en værdi på 40 millioner Euro og aftalen omfatter omkring 25 leasede Airbus A320, samt en række start- og landingsslots i Tegel.

Ifølge det britiske lavprisselskab vil aftalen gøre det muligt for easyJet at videreføre rutenettets kortdistanceflyvninger i Tyskland og det øvrige Europa. Sammen med easyJet eksisterende ruter fra nabolufthavnen Berlin Schönefeld vil det gøre easyJet til det største flyselskab i Berlin.

easyJet har samtidig planer om at ansætte 1.000 tyske piloter og kabinepersonale, hvilket vil ske de kommende måneder. easyJet understreger, at personalet vil blive ansat på kontrakter, der lever op til tysk lovgivning og betingelserne i de eksisterende aftaler med airberlins personaleorganisationer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.