Alitalia overtages måske af Air France


Air France KLM er måske alligevel på vej ind i kampen om at overtage det kriseramte italienske flyselskab, Alitalia. Ifølge italienske medier kan et fransk bud ikke udelukkes, selvom fristen for at melde sin interesse i Alitalia udløb den 2. april, og Air France – ifølge egne oplysninger – ikke havde meldt sig.

Det havde til gengæld et konsortium bestående af bl.a. Aeroflot og Unicredit, og nu spekulerer bl.a.a avisen La Republicca i, at dette konsortium også får deltagelse af det fransk-hollandske flyselskab.

Alitalia ejes med 49,9 % af den italienske stat, der har tilkendegivet, at man vil sælge mindst 39,9 % af selskabet til private bydere. Senest den 16. april skal de interesserede bydere aflevere deres prisforslag for aktieposten.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.