Tivoli glad for årsresultat

Tivolis besøgstal for 2004 blev 4,3 mio. gæster mod 4,1 mio. året før – og resultatet før skat blev 48 mio. kr. mod 23 mio. kr. i 2003.Tivoli har også haft succes på andre områder. Tidligere på måneden blev Tivoli hædret med en Europa Nostra Award for restaureringen af Pantomimeteatret.

“Europa Nostra Award er den fineste restaureringspris. Vi er meget stolte over at Pantomimeteatret, der betyder så meget for os og som vi lægger mange kræfter i, hædres”, siger adm. direktør, Lars Liebst.TIVOLI MEST FREM

Verdens 50 mest besøgte forlystelsesparker havde i fjor over en kvart milliard gæster. Europa har 11 af de 50 mest besøgte forlystelsesparker – største fremgang havde Tivoli med en vækst på 30% til 4,3 mio., ikke mindst pga. den nye rutschebane, Dæmonen, oplyser Amusement Business-magazine.TIVOLI FÅR NYT ATTRAKTION

Restauranten i Tivolis koncertsal bliver fra næste år en trendy engelske nudel-restaurantgruppe, Wagamama.

Dermed er det farvel til Dansetten, som før har været i lokalerne. Wagamama åbner 1. marts i Tivolis Koncertsal, der i år gennemgår en omfattende renovering.Wagamama har 50 filialer i Australien, Irland, Belgien, Holland, Dubai, New Zealand og ikke mindst i England, hvor Wagamama åbnede sin første restaurant i 1992.

13 år senere bespises – alene i England – 100.000 gæster om ugen. Wagamama er kendt for god, frisk og sund mad med god service til rimelige priser.

Skrevet af