I morgen kommer Take Off

Den 15. i måneden betyder bl.a., at Take Off udkommer.På de 56 sider kommer læserne bl.a. med til rejsemessen Vestnorden, hører nyt fra Association of Travel Managers Danmark, følger med DFDS Seaways til England, får flere sider med nyheder fra flyselskaber, rejsebureauer og Rejseankenævnet, er med til den flotte Danish Travel Award, møder adm. direktør Peder Hornshøj fra det ekspanderende Bravo Tours i Take Off-Stolen – og i et indstik får sat ansigter på de ansatte hos Thai Airways i Danmark.
Og Mellem Os-konkurrencen er om en weekend i sus og dus i en fornem suite på Hilton Copenhagen Airport.Take Off har selvfølgelig sin ”dessert,” denne gang to sider med billeder fra Marriotts halloween-fest.FÅ EKSTRA EKSEMPLARER AF TAKE OFF
Det er ikke nok at læse nyhederne på vor hjemmeside – selve bladet Take Off har cirka ti gange så mange ord plus over 150 billeder.
Vil du abonnere på Take Off – eller mangler du eller dit firma et ekstra eksemplar – eller flere?
Så brug kuponen her på hjemmesiden, klik på “subscribtions,” eller ring til os på: 33 23 80 99. Har dit firma allerede et abonnement, er det halv pris: Du kan også få bladet sendt til din privatadresse.

Skrevet af