Jyllands første 5-stjernede hotel

Jyder kender området under det knap så lokkende navn, Åndssvageanstalten i Brejning, men det er mange år siden den institution blev nedlagt og nu nærmer de storslåede planer for etablering af Comwell Kellers Park Hotel & Spa sig sin færdiggørelse.

Den 26. april holdes der rejsegilde på det totalt renoverede byggeri, som har en helt unik placering på sydsiden af Vejle fjord med en pragtfuld udsigt og en placering i et stort grønt område.

I forbindelse med rejsegildet er nogle af hotelværelserne klargjorte, så de besøgende kan få et indtryk af det høje niveau, indretningen vil få. Hertil kommer en lille udstilling, som vider, hvordan hotellet kommer til at tage sig ud i detaljer.

En vigtig del af det store projekt er indretningen af et SPA på et niveau, som Comwell Borupgaard i Snekkersten har fået stor succes med.

Som helhed understreger det nye hotel den udvikling af Trekantsområdet, som med enorme investeringer skal gøre det yderligere attraktivt for både erhvervsliv og turister at komme til området. Åbningen af hotellet er planlagt til starten af 2008.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.