Egypten er på vej mod topform

Tendensen er klar – flere danskere vælger en ferie til Hurghada i Egypten end tidligere, og nu har Udenrigsministeriet også åbnet for Sharm el-Sheik.

Efter nogle turbulente år og med rejsemål, der har været udelukket, er Egypten tilbage på danskernes rejsekort.

Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours: ”Vi er selvfølgelig ikke tilbage på fuldt blus som for et par år siden, men vi er der igen og må allerede nu melde udsolgt på flere afgange i løbet af de næste måneder”.

”De Kanariske Øer har været så populære i år, at man ikke kan finde senge nok. Men det betyder også, at hotelejerne på de øer ser kronede dage og lader priserne stiger. Derfor har vi brug for et rejsemål som Egypten, der skaber konkurrence og bedre priser til danskerne”, siger Stig Elling, rejseambassadør i Bravo Tours.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.