EM-holdene foretrækker polske hoteller

Hotels.com har oversigten over, hvor de forskellige landshold skal bo under mesterskabet og valget af hotel hænger tæt sammen med standarden:

”Underholdningsfaciliteter, svømmebassin og naturligvis trænings- og restitutionsmuligheder er afgørende for hvilket hotel spillerne bor på. Under opholdet er også den rette kost vigtig, så køkkenets faciliteter bliver grundigt vurderet”, siger Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Tyskland regnes blandt favoritterne til mesterskabet og den tyske stab har besluttet at indlogere spillerne på ’Dwor Oliwski’ i Gdansk, til trods for stor afstand til de forskellige spillesteder. Det er et eksklusivt femstjernes hotel med flere faciliteter for de tyske spillere. Under opholdet kan de benytte moderne konferencefaciliteter til taktik- og pressemøder. Der er et udstrakt spa-område.

 

Den franske og den svenske spillerstab søgte også det populære hotel, men måtte affinde sig med at tyskerne ’vandt’.

 

Holland lægger samme taktik som Tyskland og vælger at indlogere spillerstaben på det eksklusive Sheraton Hotel i Krakow.??

Det engelske hold bor på Hotel Stary i Krakow i centrum af byen. Både Italien og Spanien har valgt hoteller udenfor Krakow. Det italienske landshold har booket sig ind på Turówka Hotel & Spa i Wieliczka, mens spanierne skal bo på det luksuriøse Hotel Mistral Sport i Gnewin, som har topmoderne træningsfaciliteter og et luksuriøst spa-område.

Frankrigs spillere skal bo på hotellet Kirsha Training Centre hvor spillerne har perfekte træningsforhold i umiddelbar nærhed. Normalt er træningsanlægget forbeholdt den ukrainske Premier League klub Schachtar Donezk.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.