Emirates og dansk salgschef skilles

0
Henrik Lund.
Henrik Lund.

FLYSELSKABER: Salgschefen for Emirates i bl.a. Danmark er stoppet. Det store flyselskab fra Dubai øger fra december i år kapaciteten over 40 pct. på sin daglige rute til Københavns Lufthavn med indsættelse af verdens største passagerfly.

Emirates i Danmark er på jagt efter en ny salgschef – den hidtidige, Henrik Lund, er stoppet for ganske nylig, erfarer standby.dk. Han kom til Emirates fra SAS og har været hos Emirates siden man i 2011 rykkede ind i Københavns Lufthavn med daglig rute fra Dubai.

”Det er korrekt at Henrik Lund er stoppet,” sagde Emirates’ nordiske direktør, Teddy Zebitz, i går til standby.dk

Henrik Lund var med 9. april på Hotel d’Angleterre i København, hvor Emirates’ koncernchef, Sir Tim Clark, fortalte at flyselskabet fra december i år indsætter Airbus A380 på sin rute til København.

Emirates har siden august 2011 fløjet dagligt til København. Mens ruten fra Dubai i dag betjenes med en Boeing B777-300ER med plads til 426 passagerer, skal den fra 1. december flyves med verdens største passagerfly, dobbeltdækkeren Airbus A380. I versionen der indsættes som Københavns Lufthavns første A380-rute er der plads til 615 passagerer på business class og economy. Det er over 40 pct. flere daglige flysæder end den nuværende B777.

Det var i går ikke muligt for standby.dk at træffe Henrik Lund for en kommentar.

Han kom til SAS i 1987 og havde gennem årene en række ansvarsområder hos SAS – senest var han Senior International Sales Manager ligesom han har været Commercial Manager, Sales, og Partner & Alliance Manager i SAS.

Emirates søger ny salgschef og flere sælgere via jobannonce på standby.dk og takeoff.dk

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz