En aften i en god sags tjeneste

Den velgørende organisation LittleBigHelpmed grundlæggeren Lisbeth Johansen i spidsen har velgørenhedsarrangement på Hilton Copenhagen Airport torsdag 4. november fra kl. 18-22. Eventet er til fordel for efterladte gadebørn i Calcutta.

 

Arrangementet afholdes i samarbejde med ”Hilton in the Community Foundation”, der er Hilton-kædens globale fundraising-organisation, der støtter og samler ind børn og unge i nød over hele verden via forskellige tiltag fra de enkelte Hilton hoteller.

 

Eventet på Hilton Copenhagen Airport byder bl.a. på foredrag af Lisbeth Johansen, der fortæller om at tage springet fra en international hotelkarriere til at følge sin drøm om at arbejde med gadebørn i Indien.

 

Også psykolog og forfatter Sarah Zobel Kølpin samt motivationseksperten Martin Erichsen vil inspirere publikum. Den indiske stemning vil være i højsædet, og en indisk basar vil være åben. Derudover vil Anita Lerche, kaste Bollywood stjernestøv over aftenen – hun er den første vestlige kvinde, der synger på punjabi. I pausen vil der også være rytmer fra LotteC-Trio.

 

Arrangementets clou er den store auktion med gaver og produkter doneret af virksomheder og kendte personer, bl.a. en overnatning i Hilton-hotellets præsidentsuite.
Alle indsamlede midler fra arrangementet går ubeskåret til LittleBigHelp til etablering af et center for gadebørn i Calcutta.

 

Lisbeth Johansen, grundlægger af og drivkraften bag LittleBigHelp: "Dette er en chance for at støtte børn der virkelig har brug for det. De lever under ubeskrivelige forhold, og fortjener et mere værdigt liv. Jeg håber mange vil støtte arrangementet 4. november.”

 

Billetter til LittleBigHelp-arrangementet kan købes på billetlugen.dk i to prisklasser.

Skrevet af redaktionen