En ekstra hotelstjerne i efterårsferien

LuksuspoolHos Apollo solgte kategori 3 hotellerne bedst i sommerferien, mens kategori 4 er blevet et hit i efterårsferien.

De mange danskere, der vælger charterferie i skolernes efterårsferie, uge 42, ser ud til at have skruet op for kvalitetsønskerne.

”Hvis vi kigger isoleret på uge 42 sammenlignet med sommerferieugerne, så er der skruet op for standarden. Det er naturligt, for man kan faktisk få mere hotel for pengene i den uge end i sommerferieugerne, hvor rigtig mange danskere vælger at rejse,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

”Det er jo faktisk kun danskerne, der holder ferie i uge 42. Derfor er der ikke den samme efterspørgsel, som eksempelvis i uge 30. Har man samme budget til efterårsferien, som til sommerferien, vil man opleve, at man kan få bedre standard for de samme penge.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.