En nat i historiske rammer

De har nu sluttet sig sammen i netværket Historiske Hoteller for at imødekomme en stigende international efterspørgsel på kvalitetsoplevelser i unikke rammer.

 

”Både danske og udenlandske feriegæster efterspørger i stigende grad autenticitet og charme i klassiske, romantiske rammer kombineret med udsøgte smagsoplevelser. Samtidig vægtes serviceniveauet højt af gæsterne. De historiske hoteller imødekommer den efterspørgsel”, fortæller VisitDenmarks funktionschef for oplevelsesnetværk og Marked Danmark Maria Haugaard Christensen.

 

Et af de historiske hoteller, der er med i sammenslutningen, er Hotel Frederiksminde ved Præstø Fjord, opført på et gammelt klosterområde med en historie, der strækker sig tilbage til 1400-tallet: 

”Vi har gennemført en totalrenovering, hvor alting er ført tilbage til den romantiske stil fra 1890-1910. Det giver en hel særlig atmosfære, som vi underbygger med mad og vin og personlig betjening”, fortæller hoteldirektør Silje Brenna.

 

Historiske Hoteller er startet på initiativ af VisitDenmark i fællesskab med Horesta, Danmarks Restauranter & Cafeer, Danske Slotte- og Herregårde samt Danske Kroer og Hoteller. Hotellerne have internationalt potentiale og en standard på linje med 4-stjernede hoteller eller højere. I Danmark vil ca. 30 overnatningssteder uden problemer leve op til kriterierne. Derudover kan yderligere 30 ved at forfine deres produkt kunne blive en del af netværket.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.