En nat i Obamas og Løkkes seng

ANMELDELSE: Et ophold i Finn Juhl-suiten på Hotel Koldingfjord var en i særklasse gedigen oplevelse, som flere statsoverhoveder og VIP´er også har haft gennem tiden.

Hotel Koldingfjord er et meget populært hotel for kurser og konferencer, og det var også i en sådan anledning, at jeg pludselig befandt mig kørende ad Fjordvejen i Kolding fandt frem til hotellet, der ligger i smukke omgivelser ned til Kolding Fjord.

Dermed indfriede...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

39 kr.

14 dage

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

249 kr.

3 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

849 kr.

12 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

Allerede abonnent?

Hotel Koldingfjord er et meget populært hotel for kurser og konferencer, og det var også i en sådan anledning, at jeg pludselig befandt mig kørende ad Fjordvejen i Kolding fandt frem til hotellet, der ligger i smukke omgivelser ned til Kolding Fjord. Dermed indfriede hotellet med sit slogan - "let af finde, svært at forlade" - første del af løfterne. Hotellet, der består af en bygning fra 1911, ligger i et fantastisk naturområde, og der er masser af parkeringsfaciliteter omkring hotellet. Adgangen til receptionen foregår fra nordsiden gennem et gårdområde, der er omkranset af to palæer, der har bærer navnene…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Oversigt :
Plus: Hyggelige stue, unikt møblement, fremragende udsigt, kæmpe balkon, højt serviceniveau
Minus: Ingen aircondition.