Endnu en charterrute fra Århus

I første omgang er der tale om start 16. oktober og ugentlige flyvninger hver lørdag vinteren over frem til den 16. april. Det er en videreførsel af Star Tours planer om at inddrage Aarhus Lufthavn i chartertrafikken, som til sommer starter med flyvninger til Kreta og Alanya i Tyrkiet, skriver jp.dk.

Aarhus Lufthavns direktør, Ole Paaske, tager det som et signal om, at Star Tour har en langsigtet strategi for lufthavnen i Tirstrup og det bekræfter salgsdirektør Stig Elling, som siger, at Star Tour mener det alvorligt og er kommet for at blive.

Århus Charter flyver i vinterhalvåret til Tenerife, Fuerteventura og Madeira fra Aarhus Lufthavn og i sommermånederne flyver ud over Århus Charter og Star Tour to charterbureauer fra Tirstrup, nemlig Nazar og SunCharter til henholdsvis Tyrkiet og Bulgarien.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.